Ajanvaraus

Varaa aikasi nettiajanvarauksesta tai puhelimitse hierontaan ja osteopatiaan

Ohjeet nettiajanvaraukseen:


1. Valitse haluamasi palvelu.

2. Valitse osteopaatti / koulutettu hieroja, jonka haluat sinua palvelevan tai valitse "Kuka tahansa".

3. Tämän jälkeen näet kalenterista vapaana olevat aikamme.

4. Tee varaus käyttäjätunnuksellasi. Varauksen voi tehdä myös ilman käyttäjätunnusta täyttämällä pyydetyt tiedot. Vahvista lopuksi varaus painamalla VARAA AIKA painiketta.

Akuuteissa tapauksissa suosittelemme soittamaan meille 0449857857. Mikäli haluat lisätietoa palveluistamme voit olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos oletkin estynyt tulemaan paikalle, peruutathan aikasi viimeistään hoitopäivän aamuna kello 9:00 mennessä. Peruuttamattomista ajoista perimme hinnastomme mukaisen summan. Ohjeet ajan peruuttamiseen löytyy tämän sivun lopussa.


Sivulle upotettu ajanvarausnäkymä ei välttämättä näy kunnolla kaikilla älylaitteilla. Jos ajanvarauskalenteri ei näy kunnolla laitteessasi paina tästä.  

Jos upotettu ajanvarauskalenteri ei näy kunnolla laitteessasi paina tästä. 

Vastaanotolle tultaessa


Sijainti

Sijaitsemme Turun keskustassa Mannerheimin puiston laidalla noin 1km Turun kauppatorilta. Meille on helppo tulla. Olemme hyvien parkkipaikkojen välittömässä läheisyydessä. Sisäänkäynti on Koulukatu 19 A:n ovesta ja meidät löytää heti ensimmäisestä kerroksesta hissin viereinen ovi. Ikkunateippaukset sekä toimipisteen ovessa oleva logo ohjaavat sinut helposti perille. Saat varausvahvistuksessasi ulko-oven ovikoodin, jolla pääset sisään. Porraskäytävässä olevan ovemme pyrimme pitämään auki aina kuin mahdollista, joten voit astua suoraan peremmälle odottelemaan odotustilaamme. Jos ovi on kuitenkin lukossa, soitathan ystävällisesti ovikelloa.

Paikoitus

Toimipisteemme edessä Koulukadulla on ilmaisten parkkipaikkojen lisäksi kahden tunnin maksuttomia parkkipaikkoja. Jos nämä paikat ovat täynnä, löydät todennäköisesti autollesi parkkipaikan Rauhankadulta. Rauhankadulla on ilmaisia, sekä kahden tunnin maksuttomia parkkipaikkoja.  

Vastaanotolla

Ensimmäisen käynnin aikana tehdään kattava haastattelu ja tutkiminen. Nämä toimivat pohjana turvalliselle ja laadukkaalle osteopaattiselle hoidolle. Perusteellisen haastattelun avulla voidaan löytää mahdollisia ongelmatekijöitä sekä syitä oireisiin. Laajalla erotusdiagnostisella tutkimisella voidaan poissulkea ja varmistaa eri rakenteiden vaikutus oireisiin. Tämän jälkeen luomme asiakkaillemme aina yksilöllisen hoitojakson, jonka avulla voimme saavuttaa parhaan mahdollisen lopputuloksen juuri sinun kuntoutumisen tavoitteille. Tutkiminen tehdään usein alusvaatteisillaan.

Otathan myös ensimmäiselle kerralle mukaan mahdollisesti oireeseen liittyvät lääkärinlausunnot, sekä lausunnot kuvantamisista (röntgen- ja magneettikuva). Ensimmäisellä kerralla kannattaa saapua n. 10 minuuttia aikaisemmin, jotta ehdit täyttämään odotustilasta löytyvän esitietolomakkeen rauhassa ennen aikasi alkua.

Ajan peruuttaminen


Voit peruutta aikasi tekstiviestillä, puhelimitse (0449857857) tai ajanvaraussivustomme kautta. Ajan peruuttaminen internetissä onnistuu klikkaamalla "omat varaukset", jonka jälkeen syötät varausvahvistuksessa saamasi varauskoodin ja ajanvaraajan sukunimen.