Tietoa meistä

Osteo Center Turku

Meillä sinua palvelevat

Patrik Aaltonen

Osteopaatti AMK / Koulutettu hieroja

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi vuonna 2014 Suomen urheiluhierojaopistosta, josta olen saanut myös urheiluhierojan pätevyyden. Neljän vuoden koulutuksen jälkeen valmistuin osteopaatiksi keväällä 2019 Metropolia ammattikorkeakoulusta.

Osteopatiassa minua kiehtoo sen monimuotoisuus, vaikuttavuus ja mahdollisuudet eri vaivojen hoitamisessa mm. päänsärky, stressi, hermo-ongelmat ja selkäkivut. Lukuisten eri tekniikoiden ja hoitomallien avulla hoidosta pystytään luomaan tehokas ja yksilöllinen.

Osteopatian lisäksi olen kiinnostunut yleisesti ihmisten terveydestä, anatomiasta ja liikkumisesta. Lukuiset omat loukkaantumiset nuorena jalkapallon parissa lisäsivät kiinnostustani kehon hyvinvointiin ja erityisesti kuntoutukseen. Hoidon tueksi teen kinesioteippauksia ja ohjaan usein harjoitteita, joiden avulla pystyt myös itse vaikuttamaan hyvinvointiisi.

Olen rento ja rauhallinen persoona. Vastaanotollani toimin aina ammattimaisesti, mutta pyrin pitämään hoitotilanteet mahdollisimman rentoina ja mukavina.

Tommy Mannermaa

Osteopaatti AMK / Koulutettu hieroja

Olen koulutukseltani osteopaatti ja koulutettu hieroja. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi vuonna 2013 TYA:n hierojakoulusta. Osteopaatiksi valmistuin keväällä 2019 Metropolia ammattikorkeakoulusta.

Olen nuoresta asti tiennyt, että ihmisten auttaminen olisi unelmieni työ ja se onkin palkitsevinta työssäni. Oma urheilutaustani on jääkiekon parista ja halusin työn, jossa voin päästä työskentelemään myös urheilijoiden kanssa. Näistä syistä päädyin hierojakouluun. Hierojakoulun aikana kuulin ensimmäisen kerran osteopatiasta ja kiinnostuin siitä välittömästi.

Osteopatiassa minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus ja ymmärrys ihmiskehon toiminnasta. Ihmiskeho on yksi kokonaisuus, jossa rakenne ja toiminta ovat tiivissä vuorovaikutussuhteessa keskenään.

Työssäni minulle on tärkeää löytää tutkimisen avulla oireille syy, jotta ei hoidettaisi ainoastaan itse oiretta, vaan sen aiheuttajaa. Oireen syy voi usein olla eri paikassa kehoa kuin oire. Olen jo useana vuonna käyttänyt hoitojeni tukena myös kinesioteippausta erityisesti korjaamaan virheellisiä liikeratoja tai asentoja (ryhdin korjaus, vaivaisenluu, ylirasitustilat ym). 

Yhteistyöurheilijat

Osteo Center on vastannut Tuto Hockey:n Mestisjoukkueen osteopaattisesta hoidosta kausina 2020-2023. 

Oletko tavoitteellinen SM-tason urheilija vai tarvitseeko joukkueesi ennaltaehkäisevää ja palauttavaa osteopaattista hoitoa? Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse info@osteocenter.fi


Kuvagalleria