Tietoa meistä

Osteo Center Turku

Meillä sinua palvelevat

Patrik Aaltonen

Osteopaatti AMK / Koulutettu hieroja

Perustaja

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi vuonna 2014 Suomen urheiluhierojaopistosta, josta olen saanut myös urheiluhierojan pätevyyden. Neljän vuoden koulutuksen jälkeen valmistuin osteopaatiksi keväällä 2019 Metropolia ammattikorkeakoulusta.

Osteopatiassa minua kiehtoo sen monimuotoisuus, vaikuttavuus ja mahdollisuudet eri vaivojen hoitamisessa mm. päänsärky, stressi, hermo-ongelmat ja selkäkivut. Lukuisten eri tekniikoiden ja hoitomallien avulla hoidosta pystytään luomaan tehokas ja yksilöllinen.

Osteopatian lisäksi olen kiinnostunut yleisesti ihmisten terveydestä, anatomiasta ja liikkumisesta. Lukuiset omat loukkaantumiset nuorena jalkapallon parissa lisäsivät kiinnostustani kehon hyvinvointiin ja erityisesti kuntoutukseen. Hoidon tueksi teen kinesioteippauksia ja ohjaan usein harjoitteita, joiden avulla pystyt myös itse vaikuttamaan hyvinvointiisi.

Olen rento ja rauhallinen persoona. Vastaanotollani toimin aina ammattimaisesti, mutta pyrin pitämään hoitotilanteet mahdollisimman rentoina ja mukavina.

Tommy Mannermaa

Osteopaatti AMK / Koulutettu hieroja

Perustaja

Olen koulutukseltani osteopaatti ja koulutettu hieroja. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi vuonna 2013 TYA:n hierojakoulusta. Osteopaatiksi valmistuin keväällä 2019 Metropolia ammattikorkeakoulusta.

Olen nuoresta asti tiennyt, että ihmisten auttaminen olisi unelmieni työ ja se onkin palkitsevinta työssäni. Oma urheilutaustani on jääkiekon parista ja halusin työn, jossa voin päästä työskentelemään myös urheilijoiden kanssa. Näistä syistä päädyin hierojakouluun. Hierojakoulun aikana kuulin ensimmäisen kerran osteopatiasta ja kiinnostuin siitä välittömästi.

Osteopatiassa minua kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus ja ymmärrys ihmiskehon toiminnasta. Ihmiskeho on yksi kokonaisuus, jossa rakenne ja toiminta ovat tiivissä vuorovaikutussuhteessa keskenään.

Työssäni minulle on tärkeää löytää tutkimisen avulla oireille syy, jotta ei hoidettaisi ainoastaan itse oiretta, vaan sen aiheuttajaa. Oireen syy voi usein olla eri paikassa kehoa kuin oire. Olen jo useana vuonna käyttänyt hoitojeni tukena myös kinesioteippausta erityisesti korjaamaan virheellisiä liikeratoja tai asentoja (ryhdin korjaus, vaivaisenluu, ylirasitustilat ym). 


Sijainti

Sijaitsemme Turun keskustassa Mannerheimin puiston laidalla noin 1km Turun kauppatorilta. Meille on helppo tulla. Olemme hyvien parkkipaikkojen välittömässä läheisyydessä. Sisäänkäynti on Koulukatu 19 A:n ovesta ja meidät löytää heti ensimmäisestä kerroksesta hissin viereinen ovi. Ikkunateippaukset sekä toimipisteen ovessa oleva logo ohjaavat sinut helposti perille. 

Porraskäytävässä hissin vieressä sijaitseva ovemme pyritään pitämään auki aina kuin mahdollista, joten voit astua suoraan peremmälle odottelemaan odotustilaamme. Jos ovi on kuitenkin lukossa, soitathan ystävällisesti ovikelloa. 

Paikoitus

Toimipisteemme edessä Koulukadulla on ilmaisten parkkipaikkojen lisäksi kahden tunnin maksuttomia parkkipaikkoja. Jos nämä paikat ovat täynnä, löydät todennäköisesti autollesi parkkipaikan Rauhankadulta. Rauhankadulla on ilmaisia, sekä kahden tunnin maksuttomia parkkipaikkoja. 


Kuvagalleria