Palvelut

OSTEOPATIA - HIERONTA - URHEILUHIERONTA - KINESIOTEIPPAUS

Osteopatia- ja hierontapalvelut Turun keskustassa 


Osteopatia

Osteopatia on manuaalinen (käsin tehtävä) hoitomuoto, jonka tarkoituksena on kehon rakenteellisten ja toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäiseminen. Osteopaatti on terveydenhuollon ammattilainen, joka on erikoistunut käyttämään mm. nivelten artikulaatio- ja manipulaatiotekniikoita sekä pehmytkudostekniikoita.


Hieronta

Hieronta on loistava tapa rentoutua arjen stressistä. Säännöllisellä hieronnalla voidaan ylläpitää ja parantaa kehosi hyvinvointia. Hieronta on tehokas hoitomuoto tuki- ja liikuntaelimistön lihasperäisiin ongelmiin. Meillä Osteo Centerissä hieronnat on mahdollista saada myös koulutetun hierojan ja osteopaatin tutkinnon suorittaneelta tereydenhuollon ammattilaiselta. Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan avulla pyritään ennaltaehkäisemään urheiluvammoja, ylläpitämään maksimaalista suorituskykyä, sekä auttamaan palautumisessa. Urheiluhieronta sopii kaikille arkiliikkujista aina huippu-urheilijoihin. Urheiluhieronnassa hyödynnetään MET-tekniikoita, faskiakäsittelyä sekä triggerpisteiden hoitoa.


Kinesioteippaus

Kinesioteippiä voidaan käyttää esimerkiksi erilaisten liikkeiden ohjaamiseen sekä asentojen korjaamiseen. Se perustuu kehon aistimukseen ja tuntoon. Kinesioteipillä voidaan vaikuttaa ihon reseptoreihin, lihaskalvoihin ja lihaksiin. 


Purentalihasten hoito

Purentavaivojen hoidossa yhdistämme klassista hierontaa sekä osteopaattisia hoitomuotoja. Hoito ei keskity pelkästään pään alueen purentalihaksiin. Lihaskireydet on tärkeä hoitaa rintakehästä ylöspäin. Hoidossa varmistetaan myös rintarangan yläosan (sympaattinen hermosto), yläaukeaman, kaularangan sekä kallonpohjan normaali toimivuus.


Hierontapalvelut yrityksille

Räätälöityjä hieronta- ja osteopatiapalveluita kaiken kokoisille yrityksille Turun alueella.