Ovet aukeaa 13.5

08.05.2020

Ajanvaraus on auki jälleen normaalisti 13.5 alkaen. Olemme todella iloisia siitä, että pääsemme jälleen näkemään ja hoitamaan asiakkaitamme. Tässä tiedotteessa kerromme, kuinka koronavirun vaikuttaa toimintaamme.

Pidämme asiakkaiden välissä vähintään 15 minuutin tauon sekä pyrimme porrastamaan aikoja, jotta useamman asiakkaan ei tarvitse odottaa samassa tilassa. Olemme tähänkin asti huolehtineet tilojemme ja hoitopöytien korkeasta hygienia- ja puhtaustasosta ja jatkamme sitä tietenkin edelleen. Näin voimme taata asiakkaillemme puhtaat ja turvalliset tilat. Uusina muutoksina aikaisempaan olemme poistaneet odotustilan lehdet ja tiedoitteet. Lisäksi WC:n pyyhkeet olemme vaihtaneet käsipapereihin. 

Pidämme erityistä huolta omasta hygieniasta ja myös asiakkaiden käsienpesu tapahtuu heti sisään tultaessa. Käsidesiä on myös saatavilla. Tärkeintä on, että me hoidamme teitä vain, jos olemme täysin terveitä. Toivomme myös tätä samaa teiltä, ethän tule hoitoon, jos sinulla on pieniäkään flunssanoireita. Ajan peruutuksista ja siirroista samana päivänä emme tällä hetkellä veloita maksua. Jos koet, että olet altistunut koronavirukselle, pidä pieni kynnys siirtää aikaa eteenpäin.

Suositusten mukaisesti riskiryhmiin kuuluvien ja yli 70-vuotiaiden tulisi vielä välttää lähikontakteja. Akuuteissa tapauksissa soita meille ja voimme keskustella tilanteesta. Näin voimme tehdä tarvittavia muutoksia riskiryhmää hoitaessa. 

Odotamme innolla töihin palaamista. Tiedostamme, että pitkään jatkunut etätyöskentely on voinut aiheuttaa monille ongelmia ja vaivoja. Toivomme, että näillä toimilla voimme antaa asiakkaillemme mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen hoitokäynnin. 

Nähdään pian Koulukadulla!

-Partik ja Tommy